//Vintage esküvői meghívó

Vintage esküvői meghívó

A vintage stílus az élet valamennyi területén egyre nagyobb szerepet tölt be. Nincsen ez másképp az esküvőnél sem! Itthon is évről-évre egyre több vintage stílusú esküvőt tartanak. Menyasszonyok bújják az újságokat, az internetet és járják a piacokat, kutatják a boltok polcait. Keresik azokat a kiegészítőket, ötleteket, amik tökéletessé, egyedivé és vintage hangulatúvá varázsolják majd életük nagy napját.

Mit jelent egy vintage esküvő? Mindenkinek valami mást. Egy elegáns vagy egyedi eljegyzési gyűrűt, amit akár nagyanyáink is viselhettek volna? Egy bohém, vadvirágos csokrot? Egy régi emléket? Ami közös mindegyik tervben, hogy tartalmaz valami régiest. (Nem feltétlenül régit.)
Ez lehet egy régies hangulatú vagy régi képkeret, fotó, könyv, porcelán, palack vagy bőrönd. És még rengeteg más tárgy is.

A vintage-t az új ötletek, az egyediség jellemzi. Kell az az ötlet amikor egy régebbi eszköznek új feladatot találunk. Így lesz a régi madárkalitkából pénzgyűjtő láda. A régi palackból gyertyatartó. A régi képkeretekből asztalszám. És a példa folytatható lenne még hosszasan…

Vintage esküvői meghívó

Az esküvői meghívó az első kapcsolat a vendégek és az esküvő között. Ezt kézbe fogva lesz a vendégnek elképzelése, hogy milyen nap is vár majd rá. Így tudni fogja mire számíthat az esküvőn. Ezért fontos, hogy a nagy nap hangulatát minél jobban közvetítse az esküvői meghívó.
Fontosak a színek, fontosak a felhasznált anyagok is! Valamint ugyanennyire fontos az esküvői meghívó díszítése!

Azért, hogy a lakodalom üzenete meg tudjon jelenni az esküvői meghívóban, minél pontosabban tudnod kell, hogy milyen esküvőt is tervezel.
Milyen színek lesznek az uralkodók?
Milyen stílusú lesz az esküvő?
Lesz e valamilyen tematikája a “nagy napnak”?Mostantól két keréken…:)

Vintage stílusú esküvői meghívó

Nézzük sorban mik a vintage esküvői meghívó fő jellemzői! Megmutatom Neked, hogy milyen színek, anyagok és grafikák jellemzik leginkább a vintage esküvői meghívókat.

A vintage esküvő leggyakoribb színei a fehér mellett a krém, az arany, a sárga és a különböző pasztell színek. Ezekkel a színekkel találkozhatsz leggyakrabban az esküvői meghívóknál felhasznált papírok között.Lámpafüzér

A felhasznált díszek között a leggyakoribb a csipke. Ez lehet pamutcsipke, tortapapír, de nyomtatható is ez a klasszikus díszítés. Bármelyik változatot is választod, ezzel egészen biztosan nem hibázol.
A fehér színű csipke nyomtatása elsősorban még mindig a nagyobb nyomdák kiváltsága. Ott azonban nem sok lehetőséged van – vagy csak jó drágán – az álmaid megvalósítására. De kis kutatással találni fogsz olyan meghívó készítőt, aki tud Neked fehér csipkét és szöveget nyomtatni 🙂

Gyakran díszíti a vintage esküvői meghívókat virág. Ezek a virágok főleg a klasszikus és romantikus virágok közül kerülnek ki. Elsősorban fehér és halvány pasztell színekben ragyognak. A leggyakoribb virágok a rózsa, a bazsarózsa, a hortenzia és a tulipán.

Szeretnéd a fényképedet is rátenni a vintage esküvői meghívódra? Ezt a vintage meghívódon is megteheted! Varázsold régies hangulatúvá a fényképed és rögtön tökéletes dísze lesz a meghívódnak.

Kell valami régi vagy régies a vintage hangulathoz. Így szól a „szabály”! Miért ne lehetne ez a régi egy régi hirdetési táblára emlékeztető grafika? Vagy egy régi képeket régies színekkel mutató képeslap? Vagy egy régies hangulatú hőlégballon jegy?

Remélem, megtalálod azt a vintage esküvői meghívót és azt is, aki megvalósítja az egyedi elképzelésed!
Bízom benne, egy olyan tökéletes esküvőn ünnepelsz majd együtt a barátaiddal együtt, amiről mindig is álmodtál!