//Rose gold 50 árnyalata

Rose gold 50 árnyalata

Bármi is érdekeljen a cipőtől kezdve, a ruha, bútor, smink, karóra… és még sorolhatnánk millió féle kiegészítőt is, szinte mindenből találhatsz rose gold színűt is. De nagyon népszerű hajszínként is, sőt vannak , akik az esküvőjük hangulatát a rose gold hangulata köré építik. Rose gold, rose gold, rose gold… de mi az a rose gold?

Mi az a Rose gold? Rose gold jelentése

A rose gold egy olyan színárnyalat, ami az arany és réz árnyalat ötvözésével egy sajátos árnyalatot teremt. Nyilván fantázianév, de a rózsa pirosas-rózsaszín árnyalatához is nagyon hasonlít. Rendkívül sokoldalú, divatos, nőies szín.

Sok helyen előfordul, nagyon jól illeszkedik a vintage -hoz, de még sok más stílushoz is köthető. Nem csoda, hisz az arany és réz árnyalataként nem hivalkodó, elegáns stílust képvisel. Ha unjuk az arany élénk árnyalatát, az ezüst szürkeségét és valami különlegeset keresünk, akkor a rose gold szín jó választás lehet. Persze, ezt sem szabad túlzásba vinni, jól kell megválasztani a helyét és a hozzá passzoló színárnyalatokat.

Most 5 divat területen keresztül mutatjuk be, mennyire sokoldalú.
+1 ami nagyon jól mutatja, hogy mennyire modern is egyben ez a szín… de ezt majd a végén…:)

1, Smink rose gold árnyalatban

Rúzs, szemhéj festék, körömlakk… az első fotón a tus vonala felhívja a figyelmet és kiemeli a szemet, a csillámló rose gold pedig előkelővé varázsolja a pillantást. A második fotón a rose gold körömlakk és ajkak így együtt vadítóan szexi!

Ha érdekel, milyen a rose gold smink, akkor Aranyi Szilvi divattervező, színtanácsadó ötleteit, tanácsait érdemes elolvasnod!

Forrás:

https://www.instagram.com/p/BFSzikVzhJ

http://trend2wear.com/6-speedier-makeup-tips-makeup-pro


2, Ékszerek

Gyűrű, nyaklánc, karóra, karkötő… mindenféle ékszert lehet kapni rose gold színben.
Ez a karóra nagyon különleges, elegánsan nőies hatást kelt. A széle Swarovski kristályokkal kirakott és mellesleg rozsdamentes acélból készült. A gyűrű szintén magáért beszél előkelő formatervezését ez az árnyalat tovább erősíti és az eredmény igazán szemet gyönyörködtető.

Forrás:

http://www.ebay.com/itm/Heart-Crown-57ct-Diamond-Engagement-Wedding-Band-Anniversary-Ring-Real-14K-Gold-/272037049710?var=570850152956&hash=item3f56abf56e:m:mkvpmWOmdNrdJWE23Xbc1wg

http://shop.nordstrom.com/

3, Rose gold esküvő

Ha valódi rose gold hangulatú esküvőre vágysz, akkor nem szabad kihagyni a rose gold árnyalatú cipőt, ruhát, nyakláncot, poharakat, asztali díszeket stb… Még sorolhatnánk azt a számtalan kiegészítőt, amiket ebben az árnyalatban lehet kapni, tehát tényleg csak a képzelet szabhat határt… és esetleg a “jóízlés”…:) Esküvői témában írt cikkünket, itt olvashatod.

Forrás:

http://www.fabmood.com/rose-blush-gold-wedding-theme/

https://www.glitzysecrets.com/rose-gold-wedding-inspiration/

Ha érdekelnek a Rose gold kiegészítők, ötletek, különlegességek, akkor a Rose gold cikkeinket imádni fogod!

4, Rose gold ruha, magassarkú

Főleg az alkalmi ruhák jellegzetes színe, hisz az elegáns hatást főként különleges alkalmakkor szeretik a hölgyek. Azonnal felhívja magára a figyelmet, vonzza a tekintetet a flitteres anyaguk. Jól passzol hozzá a flitter, mert visszaadja a ragyogását.

Forrás:

http://www.modcloth.com/shop/shoes-heels/viva-la-diva-heel-nblush?/h4>SSAID=595441&utm_medium=affiliate&utm_source=sas&utm_campaign=595441&utm_content=580533044&gate=false

http://www.vowtobechic.com/shop/bridesmaid/donna_morgan?utm_source=Pinterest&utm_medium=unpaid&utm_campaign=Sequins

5, A rose gold hajszín

Hajszínként meleg hatást kölcsönöz az arc árnyalatának. Különleges ez a szín, biztos nem egyszerű kikeverni a festékét. Hiszen tudjuk, hogy a “nagyok”, az ügyeskezű fodrászok maguk keverik az árnyalatokat számtalan alap és színező festékből. Kicsit szőke, kicsit barna, rezes, de nem vörös, inkább hamvas…egy szóval gyönyörű! 🙂

Tipp! Ha a rose gold haj iránt érdeklődsz, akkor imádni fogod “A csodás rose gold haj” című cikkünket! Hajfestés, praktikus tanácsok, ötletek… mindent a rose gold hajról!

Forrás:

http://thesundaychapter.com/category/beauty/?crlt.pid=camp.ud6Trw6sE9Pp

http://www.popsugar.com/node/40909233#photo-40909233


+1 Iphone 6-hoz rose gold telefontok

A ráadás bizonyítja, hogy mennyire modern és sokoldalú is lehet a rose gold. Ha még egy Iphone 6-os tok színeként is jól mutat, akkor igazán nem férhet hozzá kétség, hogy bárhol felhasználható és igazán trendi.

Forrás:

https://www.casetify.com/product/golden-flow-rose-gold–by-monika-strigel-for-iphone-6/iphone6s/new-standard-case#/177607