//Mi lenne ha vintage stílusú világban ébrednél?

Mi lenne ha vintage stílusú világban ébrednél?

Ahogy nézegettem a Vintage Nekem facebook oldalán lévő posztokat, eszembe jutott egy fura gondolat. Mi lenne, ha holnap reggel felébrednék és minden vintage stílusban lenne?! 🙂
A lakásban lévő összes bútor, a ruháim, az összes kiegészítő, amit csak el lehet képzelni, sőt még a párom is vintázs frizurával ébredne… (na erre lennék a legjobban kíváncsi…!!!) 🙂
De nem is akárhogy néznének ki ezek a dolgok, hanem a lehető legstílusosabb, leginkább ezt a stílust képviselő tárgyakkal lennék körülvéve. Eljátszottam a gondolattal és összeválogattam néhány szuperjó cuccot, amiket biztosan el tudnék képzelni magam körül a „vintázs világomban.” Vintage trendek következnek a különböző területekről.
Persze a vintage stílust mindenki kicsit máshogy definiálja, szerintem nem is kell pontosan meghatározni, nem ez a fontos. Mi se tudjuk ezen az oldalon csak és kizárólag a vintage stílust követni, biztos lesznek benne más stílus elemek is, de pont ettől szép a világ, hogy mindenki egy kicsit máshogy látja.:)
 

Vintage trendek a divat és a lakberendezés világából

1, Vintage ruha

Nagyon csinos, szexi pöttyös ruha a Silka Fashion cégtől. Korábbi, vintage divat témával foglalkozó facebook posztunkban bővebben is bemutattuk remek munkáit.

2, Vintage nappali szoba
a fotón szereplő szoba a Szerelmünk lapjai című filmben szereplő csodás házban van. Korábbi cikkünkben már írtunk róla bővebben.

3, Vintage frizura 

4, Vintage ékszer
Vintage trendek közül az egyik legjellegzetesebb a virág minta, még az ékszerek között is.

5, Vintage bútor

Egy megfelelően választott bútor kiemeli az egész szoba hangulatát és a megfelelő kiegészítőkkel együtt elvarázsolja a vendégeket.

Ha Neked is lennének ötleteid a poszttal vagy bármi vintázzsal kapcsolatban, nyugodtan oszd meg velünk, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!