//Vintage bútorok szenvedéllyel készítve

Vintage bútorok szenvedéllyel készítve

Hogyan lehet sikerre vinni egy bútorokat, dekorációs kellékeket értékesítő webáruházat? Méghozzá olyan speciális területen, mint a vintage? Hogyan lehet olyan bútorokat készíteni, amiket éttermek, boltok vásárolnak meg és használnak fel a dekoráció során.

Mojzes Marikának ez sikerült! Vásárlói között megtalálhatóak éttermek, boltok, magán személyek. A közös bennük , hogy mind értékelik a vintage iránti szenvedélyét és tehetségét.Gyönyörű vintage nappali berendezés!

Webáruházában számos egyedi, gyönyörű vintage bútor található, amiket alig tesz fel a webáruházba, már el is kapkodják…

Hogyan sikerült mindez Marikának? Tehetséggel, lelkesedéssel és kitartással… na meg egy nagy adag szeretettel, a vintage iránt!
Vintage interjú sorozatunk újabb résszel bővül, amiben Mojzes Marika válaszol a kérdéseimre. Ugyanazokat a kérdéseket tettem fel neki is, mint a többi tehetséges, vállalkozó kedvű és nem utolsó sorban sikeres interjú alanyomnak. Ahogy megszokhattátok a többi interjú során is. A cikkben szereplő összes fotó az ő munkáit mutatja be.

  • Kérlek, mondj néhány szót magadról és hogy mivel foglalkozol?

Mojzes Marika vagyok, a Vintage Show Shop megálmodója, tulajdonosa, immár 4 éve. Bútorok, lakásdekorációk, kiegészítő tárgyak készítésével és eladásával foglalkozom, vintage stílusban.Ez a kávézó is igazi vintage hangulatú lett!

  • Számodra mit jelent a vintage stílus?

Emberi tulajdonság a kreativitás – persze ez is jön valahonnan. Én mindenképp annak vallom magam. A változtatás, az új és folyton megújuló elképzelések iránti törekvés az életem része. Ez viszont csak az első lépcsőfok. Megvalósítani az ötletet egy olyan összetett folyamat, amihez számtalan dolog elengedhetetlen.

  • Hogyan lehet sikeres, az, aki ennyire speciális területen akar érvényesülni, mint a vintage?

A sikerhez való úton nagyon nagy kitartás, alázat, szakértelem szükséges. Ebben a szakmában nincs olyan, hogy nem lehet újat mutatni, ezért is kihívás. Nyitottnak, gyorsnak kell lenni, az új helyzetekre pedig rugalmasan kell reagálni. Az sem árt, ha néha merészebb terveink is vannak.

  • A kezdetekkor kaptál segítséget másoktól? Ha igen, kitől?

Segítséget nem kaptam, talán nem is kértem, bíztam magamban. Szakmai dolgokról sokat olvastam, keresgéltem, rengeteg dolgot meg kellett tanulnom. Vállalkozásom, bár döcögősen indult, mára viszont számtalan házban, lakásban, vendéglátóhelyen találtak méltó helyükre a kezeim közül kikerült bútorok, kiegészítők.Egy szoba részlet vintage hangulatban.

  • Mit jelent számodra a bútor felújítás, készítés, mint tevékenység, munka?

Számtalan területen dolgoztam, azonban nem sikerült idáig olyan tevékenységet kitalálni, amiben ennyire kiteljesedett az életem.
Az alkotás iránti vágy bőven tud olyan lelkesedést adni, ami olyan energiával tölt fel a mindennapokban, ami el sem tud téríteni az optimizmus útjáról. Saját képességeimmel, illetve szilárd hitemmel életfontosságú számomra, hogy a munkám örömöt okozzon; hamar is a munka bolondjává váltam.

A többi tehetséges vintage szakemberrel készített interjút a Vintage interjú aloldalon találod!

Mojzes Marika webáruházát és Facebook oldalát az alábbi linkeken éred el:

Webáruház: Vintage Show Shop

Facebook oldal: Vintage Show Shop Vintage Show Shop

Köszönöm az interjút Marikának! Köszönöm, hogy megosztotta velünk az alkotáshoz és a vintage-hoz fűződő érzéseit.

Az ő példája is bizonyítja, hogy mindenki megtalálhatja azt a területet, ami igazán örömet és kihívást okoz számára! Sőt, nap mint nap élvezettel és lelkesedéssel tölti el! Ezt kívánom mindenkinek!

Ha bármilyen kérdésed van a cikkel kapcsolatban vagy Marikához lenne kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan! Minden kérdést örömmel megválaszolunk!