//Szputnyik shop- A megfizethető egyediség

Szputnyik shop- A megfizethető egyediség

Elszakadni a konvencióktól? Létrehozni valami stílusosat, különlegeset? Olyan termékekkel foglalkozni, ami nem „tucat áru”?

„Különbözni nagyszerű!”

A Szputnyik shop pont arról szól, amire az emberek csodálkozó szemekkel néznek, nem értenek, hisz nem hétköznapi. Ezért olyan értékes és fontos, hogy legyenek vállalkozások, amik felvállalják a „nem hétköznapit”, legyenek olyan boltok, ahová betérve többet kapunk, mint, amit vártunk…
Legyenek olyan boltok, ahol fellélegezve mondhatjuk, hogy „Igen! Ezt kerestem!”A Szputnyik shop mer különbözni!

A Szputnyik shop felvállalja, hogy szembe megy a konvencionális divattal, szembe megy az átlagos közízléssel és értéket teremt!

Kínálatukból egyértelműen kiderül, hogy ha valami másra vágysz, ha valami extravagáns ruhára vagy kiegészítőre vágysz, akkor itt megtalálhatod!

Azért válik különlegessé, mert hozzáértő, körültekintő figyelemmel válogatják össze a minőségi vintage ruhákat a világ minden tájáról. Ezt ötvözik egyedi, limitált számú új, tervezői darabokkal. Ez teszi egyedivé és garantálja, hogy kifejezhesd saját stílusodat.Kedvedre válogathatsz a kiegészítők között is!

Vintage divat Szputnyik módra!

Egész évre szóló kínálatukból felöltözhetünk minden évszaknak megfelelően. Minden évszakra megtalálhatjuk az egyéniségünkhöz legjobban illőt. Válogathatunk a pulóverek, szoknyák, pólók, táskák, cipők között és ha már megtaláltuk, akkor választunk hozzá egy különleges napszemüveget és egy csodás ékszert…. Máris kész egy egészen új külső, egy egészen új stílus. Csak aztán ne lepődjünk meg a csodálkozó tekinteteken, a szavakat kereső barátok dadogásán! 🙂

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor a Szputnyik shop neked való!

Érdekel a vintage? A vintage című cikkünkben részletesen írtunk róla!Ha különleges választékra vágysz, akkor itt a helyed!

A vintage használtruha

A szputnyik shop tudatosan válogatja össze azokat a használt vintage ruhákat, amikkel egyszerre képviselhetik a kiváló minőséget és a karakteres választékot. Ha érdekel a vintage divat, akkor ez lesz számodra az ideális hely. Akár férfi, akár női ruhát vagy kiegészítőket keresel, mindkét bolt és a webshop is tárt kapukkal vár!A webáruház széles kínálattal vár!

Az igényes vintage öltözködés a Szputnyik shopnak köszönhetően ma már nem akadály.

Érdekel a legújabb Szputnyik shop kampány a „legstílusosabb bohém menyasszonyokkal”?
És érdekel, hogy Bocskor Bíborka, Polgár Odett, Herrer Sári vagy Schoblocher Barbara mit gondol a vintage-ról és a Szputnyik shopról?…. Marry the contemporary!

Szputnyik boltok Budapesten

Szputnyik Shop D20

Szputnyik shop – D-20 címe:

1074 Budapest, VII. Dohány utca 20.

Szputnyik shop – D-20 nyitva tartás

Hétfő-Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 18:00Szputnyik shop K22

Szputnyik shop – K-22 címe:

1061 Budapest, VI. Király utca 22.

Szputnyik shop K-22 nyitva tartás

Hétfő- Szombat: 11:00 – 21:00
Vasárnap: 11:00 – 19:00

Egy kis retro! 🙂
Kiegészítőből sose elég!

Ha érdekel a vintage divat, nálunk, a Vintage Nekem blog oldalon számos ötletet, tippet, interjút olvashatsz róla!