//Rose gold karóra

Rose gold karóra

A rose gold karóra tökéletesen illik a vintage stílushoz. Nevében és színében is rózsás, ami alapmotívuma a vintage világának. Ez a karóra finom, stílusos és egyben egy kicsit modern is.

A rose gold színvilág népszerűsége abban is rejlik, hogy szín nem rózsaszín, nem is arany, hanem egy elbűvölően sajátos szín. Ez a kettősség egy édes vagányságot is ad a karórák megjelenésének. Nézzük, milyen is egy rose gold karóra.

Rose gold karóra megjelenése

A rose gold órák szíja és a tokja a nevéből is adódóan rózsaszín-arany és egy kis vörös kombinációjából létrejött arany-rózsa színűek. Az órák megjelenése lehet vékonyabb, kecses, de lehet szélesebb szíjjal és nagyobb órával sportosabb kinézetű is.

A rose gold hatás számára mindegy, hogy kecses vagy robosztusabb órát viselünk. A rose gold szín ragyog. Ezt teszi a benne lévő arany szín. A rózsaszín kifinomult nőiességet ad neki. A láthatatlanul benne lévő kicsi vörös szín, pedig sajátosan vagánnyá teszi.

Ez az a fajta egyediség, ami kívülről nem látszik. Csak akkor jön elő, ha szükség van rá. Kicsit rejtélyessé és egyben különlegessé teszi az órát és a viselőjét.

Rose gold karóra tulajdonságai

A rose gold órák legfontosabb tulajdonsága, a színe. Ezen kívül, lehet analóg vagy digitális. A szíja is lehet keskenyebb, vagy sportosan szélesebb. Az órák szélesebb szíja kicsit csalóka, mert sportosabb kinézetet is adhat, ugyanakkor a rose gold színhatás miatt akkor is kifinomultnak tűnik, ha nagy az óra és széles a szíja. A megfelelő öltözékkel, bármilyen, különleges alkalomra is felvehetjük.

Rose gold karóra ajándékba

Ha szeretnénk egy örökzöld, bármilyen alkalomra bevethető ajándék ötletet, akkor most megtaláltuk. Egy jól megválasztott rose gold karóra éppolyan örömteli ajándék, mint egy szép karkötő. Lehet kecses, vagy éppen sportosabb óra. A lényeg a rose gold színvilág. Nőies, vintage, örökzöld.

Ha tetszik a rose gold, akkor ajánlom a 4 trendi rose gold lakberendezés ötlet című cikket, illetve a Rose gold oldalunkat, ahol olvashatod az összes rose gold témájú cikkünket!

Összegezve

Ha valami, akkor a rose gold karóra abszolút passzol a vintage világába. Az arany és ezüstszínű órák után jött, látott és hódított a rózsa-arany, vagyis a rose gold szín, és az ebből készült órák. Ezek a karórák annyira nőiesek, hogy a robosztusan sportos óráknak is ad egy erős csajos beütést. Ezért mindegyik rose gold óra nőiesen kifinomult megjelentés képes adni a viselőjének.