//Milyen egy vintage törölköző?

Milyen egy vintage törölköző?

A vintage életmód egyik lényeges eleme, a lakástextilek. A függönyök, ágyneműk és törölközők. A vintage színek a világos, a fehér és pasztellszínek megjelennek a törölközőkön is. Ahogy a virágos motívumok is.

A törölköző legalább annyira fontos része a hétköznapi kényelmünknek, mint az ágynemű. A törölköző legfontosabb két tulajdonsága, a nedvszívó képessége, és a puhasága. A vintage törölközők esetében fontos tulajdonságok ezek. A törölközőnk legyen egyszerre modern tulajdonságú, és vintage hangulatú.

Vintage törölköző tulajdonságai

A vintage törölköző legfontosabb tulajdonsága, hogy első sorban törölköző, tehát puha és jó nedvszívó.

Utána jön a lakberendezésben lévő szerepe. A vintage hangulat világos színekkel és exkluzív, hímzett virágos mintákkal jelenik meg a törölközőkön.


Vintage frottír törölköző

A legismertebb, és egyben funkciójára legalkalmasabb törölköző frottírból készül. Illetve, ez így nem pontos, mert a frottír nem anyag, hanem egy szövési forma. Általában pamut vagy bambusz szálból készül. A pamut frottír felülete a frottír hurkok miatt sokkal nagyobb, mint a sima szövött anyagé, ezért a törölköző nedvszívó képessége kiemelten magas.

Az agynemushop-ban kiváló minőségű, puha frottír törölközőkből lehet választani, többféle színben és méretben!

Vintage törölköző szett

A törölközők gyűjtőnév alatt több méretű dologra gondolunk. A törölköző nagyjából 70*140 centi, a kéztörlő 50*90 cm méret környékén mozog. Ez az a méret, amibe kényelmesen meg tudunk törölközni, és méretéből adódóan a remekül felszívja a vizet a bőrünkről.

A frottír vintage törölközők jól bírják a mosást, egy kis ecetes előáztatással pedig a színüket is sokáig megtartják.

Vintage törölköző ajándékba

A vintage törölköző kitűnő ajándék ötlet a vintage szerelmeseinek. Az exkluzív törölköző szett, vagy a díszdobozos, igényesen hímzett törölköző választék biztosan örömet szerez minden alkalommal, amikor ajándékba adjuk, és amikor használatba kerülnek.

Összegezve

A vintage hangulatnak a fürdőszobát sem kell elkerülnie. Ma már nagyszerű, jó nedvszívó, vintage hangulatú törölközőket tudunk beszerezni magunknak vagy ajándékba.

A vintage színei világosak, nem harsányak. Ezért a legtöbb törölköző színe is fehér, törtfehér, vagy halvány rózsaszín. A legkedveltebb minták virágok. Az exkluzív, hímzett virágokkal díszített törölközők megállják a helyüket a vintage világában.

Válogassunk az agynemushop.hu vintage törölköző választékából, melyben megtalálhatjuk a tökéletes ajándék ötletet is bármilyen alkalomra.

A törölköző a fürőszoba kelléke. A vintage fürdőszobáról már írtunk egy cikket, Vintage fürdőszoba címmel.