//Amikor a rusztikus találkozik a vintage-al…

Amikor a rusztikus találkozik a vintage-al…

Most egy olyan svéd házat fogunk bemutatni, ahol a rusztikus belsőépítészeti elemek tökéletesen illeszkednek a vintage elemekkel. Látni fogjuk milyen jól ötvözhetők egymással a két stílus vagy inkább szemléletmód megoldásai. Igazából nemcsak, hogy ötvözhető, hanem egyenesen kötelező ötvözni őket, ha ilyen eredmény születik belőle!:)

Egy alapvetően rusztikus berendezésű ház nem tolakodóan, eröltetve, hanem ízlésesen tárul elénk. Az antik bútorok a gerenda fával, a természet témájú képek a tégla fallal és még sok más nagyon jól összeillő berendezési tárgy. Most nézzük végig az egész házat… a csodájára járhat mindenki, aki szereti a szépet…:)

Rusztikus nappali

A tágas, fényes nappali szobát remekül feldobják a rusztikus tartó gerendák, amikhez nagyon jól passzolnak a kopott, antik fotelek. Az íróasztal, a polcok szintén a szoba rusztikus hatását erősítik. Semleges színű falak és szobagarnitúra jól mutatja, hogy a kiegészítők befolyásolják igazán a szoba hangulatát.

Rusztikus faldekoráció

Az állatokat, növényeket ábrázoló képek antikolt fakeretben szintén passzolnak a ház hangulatához.

Rusztikus konyha

A retró hűtő a króm hatású székekkel, fa asztallal és téglafallal nagyon ütős választás. Igazi retrós hangulata van a konyhának, jól ötvözi az 50-es évekbeli amerikai gyorskajáldás hangulatot, az otthonos családi ház hangulattal. Érdemes megfigyelni az apró kiegészítőket, amik önmagukban is megérnének egy-egy cikket. Plusz, egy nagy teret alkot a konyha és a nappali, ami igazán tágas hatást kelt. Mintha egy new york-i kávézóban ülnénk…:)

Ismerd meg a Vintage konyha otthonos, természetes hangulatát is!

Rusztikus hálószoba

Szinte hívogat ez az óriási franciaágy. A színválasztás itt is a ház többi részéhez illik a fal semleges színe és egy nagyon halvány kék árnyalatú paplanhuzat. A szekrény természetesen fából van.

…és még kettő fotó, amik kimaradtak a felsorolásból…

Forrás:

http://decordemon.blogspot.hu/2016/03/eclectic-country-style-swedish-apartment.html

Ha kíváncsi vagy lakberendező szakemberrel készült interjúnkra, a “Háromborsos életérzés” … cikkünket is olvashatod!

Ha Neked is lennének ötleteid bármi vintage témával kapcsolatban, nyugodtan oszd meg velünk, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
Örülünk, hogy itt vagy!:)