//5 kreatív vintage DIY – “csináld magad” ötlet

5 kreatív vintage DIY – “csináld magad” ötlet

Rengeteg vintage DIY – csináld magad ötlet létezik. Csak a képzelet szabhat határt… lehet még az sem…
Az alábbi öt ötlet kifejezetten egyszerű, bárki meg tudja otthon csinálni és máris különlegesebbé varázsolta az otthonát. Vintage lakberendezés egyszerűen…
Legközelebb kicsit bonyolultabb ötletekkel jövünk! 🙂

1. Vintage DIY ötlet- Gyertyatartó újragondolva

Nagyon ötletes újrafelhasználása a mintás, virágos dobozocskáknak. Ha esetleg kidobtad volna őket, mert már úgyse kellenek semmire, akkor itt egy remek módja, hogy értelmet adj nekik. Egyedi és könnyű megvalósítani.

Forrás:

http://www.designsponge.com/

2. Vintage DIY ötlet- Könyvespolc a “sokoldalú” raklapból

Végtelen a lehetőségek száma mi mindenre fel lehet használni a raklapokat. Íme egy rendkívül találó megoldás, a vintage DIY , azon belül is a lakberendezési ötletek egyik mintapéldánya. 🙂

Forrás:

http://thewhoot.com.au

Ha Téged is annyira inspirál a vintage lakberendezés, mint minket, akkor a Vintage lakberendezés aloldalon gyűjtheted tovább az ötleteket!

3. Vintage DIY ötlet- Lámpa “habos-babos” módra

Azoknak, akik rajonganak a “habos-babos” dolgok iránt ezt az ötletet nem hagyhattuk ki. Egy egyszerű, régi, megunt lámpabúrát fel lehet javítani és nem csak, hogy különleges… hanem különlegesen vintázs is lesz!

Forrás:

http://wonderfuldiy.com/

4. Vintage DIY ötlet- Ablakkeretből fényképkeret

Házfelújítás során ablakcsere miatt felesleges lett az ablakkeret? Ne dobd ki, hanem gondold újra és egy kis átalakítással remek dísze lesz a nappalinak.

ablakkeretből fényképkeret

Forrás:

http://diyjoy.com/

5. Vintage DIY ötlet- Létrából törölközőtartó

Ha van egy ilyen szép, antik hatású létrád, akkor véletlenül se dobd ki! Inkább készíts belőle törölközőtartót, hogy a fürdőszoba méltó dísze lehessen!

Forrás:

http://diyjoy.com/